Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 31-40 зі 758.
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2020Сучасні тенденції розвитку засобів розміщення України на прикладі готелю «12 місяців»Лисецька, К.В.
2020Удосконалення маркетингової діяльності на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Бернардацці»)Петрусевич, Т.В.
2020Планування діяльності підприємства готельного господарства на прикладі готелю «Айвазовський»Остапенко, Д.В.
2020Розробка маркетингової стратегії підприємства (на прикладі ресторану «West Side»Нікора, А.О.
2020Шляхи підвищення ефективності функціонування готелів на прикладі готелю «Кадор»Остапюк, Д.М.
2020Послуги авіаційного пасажирського транспорту як складова туристичного продукту» ( на прикладі ТОВ « Селезньов Тур»)Шашкіна, О.О.
2020Екотуризм та екоготелі: перспективи розвитку в УкраїніЮрченко, В.В.
2020Перспективи впровадження в Україні світового досвіду технологічних інновацій в сфері розвитку туризмуЧинська, Д.В.
2020Європейський досвід для створення та розвитку туристичних кластерів в УкраїніКозер, А.А.
2021Удосконалення організації праці персоналу на підприємствах готельного господарства (на прикладі готелю «Кооператор»)Бахчиванжи, Н.О.