Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Репозитарій Одеського нацiонального економічного унiверситету
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
1. Дипломні роботи (бакалавр)
Факультет міжнародної економіки*
запит
Поточні фільтри:
Назва
Тип
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Тип
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 31-40 зі 132.
назад
1
2
3
4
5
6
7
...
14
далі
Знайдені матеріали:
Попередній перегляд
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2023
Поліпшення якості надання готельних послуг( за матеріалами готелю «Карпатська Ружа»)
Гудь, О.Ю.
2023
Удосконалення управління закладом ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Kadorr»)
Алексеєнко, С.В.
2023
Шляхи пiдвищення економiчної ефективностi туристичної дiяльностi у повоєнний перiод
Вискребець, В.О.
2023
Шляхи удосконалення співпраці туристичних підприємств з курортними готелями (на прикладі студентського табору «Економіст»)
Лучанінова, В.О.
2023
Особливості використання природно-ресурсного потенціалу Одеського регіону як чинника розвитку туризму
Притула, К.В.
2023
Шляхи підвищення ефективності діяльності туристичних підприємств у сфері молодіжного туризму (на прикладі ТОВ «ТУР ДЕ СВІТ)
Демидюк, О.В.
2023
Шляхи удосконалення господарської діяльності підприємств ресторанного господарства
Коломієць, Д.В.
2023
Удосконалення надання послуг підприємством ресторанного господарства
Іщук, Д.А.
2023
Формування та реалізація туристичного продукту внутрішнього туризму (на прикладі ПП «Ольвіа-турне»)
Невейкін, В.П.
2023
Шляхи підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Avenue 25»)
Іванова, Я.С.
Перегляд
Автор
1
Алексеєнко, С.В.
1
Ахмедова, М.
1
Бабілов, С.М.
1
Бадр, Махмут Фахті Махмут Джабер
1
Базелюк, О.В.
1
Балан, О.М.
1
Березовенко, О.І.
1
Божевська, Д.В.
1
Бойко, Н.О.
1
Борисевич, А.В.
.
далі >
по типу
132
Diplomas
Тема
35
маркетинг
34
marketing
11
competitiveness
11
комплекс маркетингу
11
конкурентоспроможність
11
маркетингова діяльність
10
логістика
9
marketing activity
9
marketing communications
9
маркетингове середовище
.
далі >
Has File(s)
132
true