Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Репозитарій Одеського нацiонального економічного унiверситету
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
2. Дипломні роботи (магістр)
Факультет міжнародної економіки
запит
Поточні фільтри:
Назва
Тип
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Тип
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Тип
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-4 зі 4.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Попередній перегляд
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2019
Шляхи підвищення конкурентоспроможності туристичних послуг в туристичному агентстві «Отдых на славу»
Вагіна, Н.С.
2020
Удосконалення управління маркетинговою діяльністю туристичного підприємства «Поїхали з нами»
Затишняк, Т.О.
2020
Підвищення конкурентоспроможності туристичного підприємства «Geografia»
Фіалка, О.В.
2020
Стратегічні напрями підвищення якості обслуговування на підприємствах ресторанного бізнесу на прикладі ресторану «di Mare»
Мостова, К.А.
Перегляд
Автор
1
Вагіна, Н.С.
1
Затишняк, Т.О.
1
Мостова, К.А.
1
Фіалка, О.В.
по типу
4
Diplomas
Тема
4
competitiveness
2
"marketing ROI"
2
242 «Туризм»
2
competitive position
2
key elements of consumer value
2
marketing
2
ключові елементи споживчої цінності
2
конкурентна позиція
2
маркетинг
1
241 «Готельно-ресторанна справа»
.
далі >
за датою випуску
3
2020
1
2019
Has File(s)
4
true