Поняття «витрати» в обліку підприємств ресторанного господарства

Abstract

У статті проаналізовано історичні етапи розвитку знань про витрати, розглянуто їх загальноекономічний зміст з точки зору сучасних авторів та нормативного законодавства. За даними результатів дослідження визначена сутність поняття «витрати ресторанного господарства» та сформульовано його визначення. In article are analyzed the historical stages of knowledge about costs, considered their general economic content in terms of view of modern scientists and regulatory legislation. According to the results of the study defined the essence of the concept of "cost restaurants" and formulated its definition

Description

Citation

Лижавська О. Л. Поняття «витрати» в обліку підприємств ресторанного господарства / О. Л. Лижавська // Науковий вісник / Одеський держ. екон. ун-т, Всеукраїнська асоціація молодих науковців. – 2013. - № 12 (191). – С. 72-81.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By