Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/586
Title: | Поняття «витрати» в обліку підприємств ресторанного господарства |
Other Titles: | The concept of «costs» in accounting for the restaurant industry enterprises |
Authors: | Лижавська (Супрученко), О.Л. Лижавская (Супрученко), О.Л. Luzhavska (Supruchenko), O. |
Citation: | Лижавська О. Л. Поняття «витрати» в обліку підприємств ресторанного господарства / О. Л. Лижавська // Науковий вісник / Одеський держ. екон. ун-т, Всеукраїнська асоціація молодих науковців. – 2013. - № 12 (191). – С. 72-81. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Одеський національний економічний університет |
Keywords: | витрати облік ресторанне господарство методичні рекомендації expenses accounting restaurant management guidance |
Abstract: | У статті проаналізовано історичні етапи розвитку знань про витрати, розглянуто їх загальноекономічний зміст з точки зору сучасних авторів та нормативного законодавства. За даними результатів дослідження визначена сутність поняття «витрати ресторанного господарства» та сформульовано його визначення. In article are analyzed the historical stages of knowledge about costs, considered their general economic content in terms of view of modern scientists and regulatory legislation. According to the results of the study defined the essence of the concept of "cost restaurants" and formulated its definition |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/586 |
Appears in Collections: | Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Лижавська О.Л. Поняття «витрати» в обліку підприємств ресторанного господарства.pdf | 282,69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.