Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/586
Title: Поняття «витрати» в обліку підприємств ресторанного господарства
Other Titles: The concept of «costs» in accounting for the restaurant industry enterprises
Authors: Лижавська (Супрученко), О.Л.
Лижавская (Супрученко), О.Л.
Luzhavska (Supruchenko), O.
Citation: Лижавська О. Л. Поняття «витрати» в обліку підприємств ресторанного господарства / О. Л. Лижавська // Науковий вісник / Одеський держ. екон. ун-т, Всеукраїнська асоціація молодих науковців. – 2013. - № 12 (191). – С. 72-81.
Issue Date: 2013
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: витрати
облік
ресторанне господарство
методичні рекомендації
expenses
accounting
restaurant management
guidance
Abstract: У статті проаналізовано історичні етапи розвитку знань про витрати, розглянуто їх загальноекономічний зміст з точки зору сучасних авторів та нормативного законодавства. За даними результатів дослідження визначена сутність поняття «витрати ресторанного господарства» та сформульовано його визначення. In article are analyzed the historical stages of knowledge about costs, considered their general economic content in terms of view of modern scientists and regulatory legislation. According to the results of the study defined the essence of the concept of "cost restaurants" and formulated its definition
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/586
Appears in Collections:Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.