Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6648
Назва: | Конкурентоспроможність підприємства та шляхи її підвищення |
Інші назви: | Конкурентоспособность предприятия и пути ее повышения The company's competitiveness and ways of its improvement |
Автори: | Кирпа, Ю.В. |
Дата публікації: | 2017 |
Ключові слова: | конкурентоспроможність підприємства м’ясокомбінат конкурентоспособность предприятия мясокомбинат the competitiveness of enterprises meat processing plant |
Короткий огляд (реферат): | Метою дослідження є забезпечення конкурентоспроможності підприємства. Целью исследования является обеспечение конкурентоспособности предприятия. The aim of the study is to ensure the competitiveness of the enterprise. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6648 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кирпа Ю.В. Конкурентоспроможність підприємства.pdf | 343,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.