Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6648
Назва: Конкурентоспроможність підприємства та шляхи її підвищення
Інші назви: Конкурентоспособность предприятия и пути ее повышения
The company's competitiveness and ways of its improvement
Автори: Кирпа, Ю.В.
Дата публікації: 2017
Ключові слова: конкурентоспроможність підприємства
м’ясокомбінат
конкурентоспособность предприятия
мясокомбинат
the competitiveness of enterprises
meat processing plant
Короткий огляд (реферат): Метою дослідження є забезпечення конкурентоспроможності підприємства.
Целью исследования является обеспечение конкурентоспособности предприятия.
The aim of the study is to ensure the competitiveness of the enterprise.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6648
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кирпа Ю.В. Конкурентоспроможність підприємства.pdf343,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.