Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8287
Title: Економічне обґрунтування проекту створення ресторану
Other Titles: Economic feasibility of a restaurant project
Authors: Кніазян, Н.Н.
Issue Date: 2018
Keywords: ресторанний бізнес
restaurant business
Abstract: Метою випускної роботи є дослідити теоретичні, методичні та прикладні аспекти започаткування власної справи в сфері ресторанного бізнесу.
The purpose of the graduation work is to investigate the theoretical, methodological and applied aspects of starting their own business in the sphere of restaurant business.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8287
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дипломна робота.pdf211,3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.