Центр заочної та вечірньої форм навчання*
: [1175]
Головна сторінка зібрання
Перегляд статистики
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 221 до 240 з 1175
Попередній перегляд | Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2024 | Удосконалення стилів та методів управління персоналом (на прикладі Одеського фахового коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу) | Карчевська, Ю.Є. |
| 2024 | Удосконалення форм і методів управління персоналом організації (на прикладі ТОВ «Pegas Touristik») | Друі, О.С. |
| 2024 | Мотивація та її ефективність в управлінні персоналом організа-ції (на прикладі ФОП Александрова Н. К.) | Дроздова, С.О. |
| 2024 | Сучасне розуміння мотиваційного процесу в системі управління персоналом» (на прикладі ПрАТ «ФІРМА «ПОЛТАВПИВО») | Депутат, Х.С. |
| 2024 | Конфлікти в соціально-трудовій сфері та способи їх вирішення (на прикладі ПП «Fanway Lоgіstіcs») | Горбачова, В.С. |
| 2024 | Кадровий менеджмент організації та напрями його удосконалення в умовах невизначеності (на прикладі Одеська клінічна лікарня на залізничному транспорті філії «Центр охорони здоров’я» АТ «Українська залізниця») | Генерт, Л.С. |
| 2024 | Мотивація та її ефективність в управлінні персоналом організації (на прикладі медичного центру ударно-хвильової терапії «OCSARAT MEDICAL») | Бех, С.К. |
| 2024 | Управління результативністю підприємства на ринку послуг лабораторної діагностики | Фільчукова, Ю.Б. |
| 2024 | Управління конкурентоспроможністю послуг підприємства на ринку поштового зв’язку | Тодосієнко, В.Є. |
| 2024 | Формування системи контролінгу підприємства | Ранга, К. |
| 2024 | Управління розвитком підприємства в сфері театральної та концертної діяльності | Імперецел, О.С. |
| 2024 | Управління якістю та конкурентоспроможністю продукції овочеконсервного підприємства | Ігнатьєва, В.М. |
| 2024 | Управління конкурентоспроможністю підприємства ресторанного бізнесу | Зіско, А.В. |
| 2024 | Управління ризиками промислового підприємства | Бондарчук, О.В. |
| 2024 | Управління витратами підприємства громадського харчування | Божко, В.В. |
| 2024 | Управління конкурентоспроможністю торгівельного підприємства | Ковальчук, А.Ю. |
| 2024 | Управління матеріально-технічним забезпеченням підприємства роздрібної торгівлі | Калюженко, В.О. |
| 2024 | Управління конкурентоспроможністю пекарні | Ткачук, О.В. |
| 2024 | Управління економічним потенціалом торговельного підприємства | Садовнікова, Н.Ю. |
| 2024 | Формування стратегії розвитку підприємства зв’язку | Башеєва, Ю.О. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 221 до 240 з 1175