Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8931
Назва: Економічне обґрунтування проекту відкриття кав’ярні «FLOCK»
Інші назви: The economic rationale for the project to open a cafe "FLOCK"
Автори: Бабалик, Я.О.
Дата публікації: 2018
Ключові слова: відкриття кав’ярні
бізнес-ідеї
ресторанний бізнес
створення кав’ярні
сфера послуг
cafe opening
business ideas
restaurant business
cafe creation
services sector
Короткий огляд (реферат): Мета випускної роботи – теоретичні, методичні та прикладні аспекти започаткування власної справи в сфері ресторанного господарства.
The purpose of the final work - the theoretical, methodological and applied aspects of starting your own business in the restaurant industry.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8931
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.