Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9822
Title: Перспективи розвитку кейтерингу в умовах конкурентного середовища
Other Titles: Prospects of catering development in a competitive environment conditions
Authors: Андрєєв, Г.Г.
Issue Date: 2018
Keywords: кейтеринг
послуги
види послуг
організація обслуговування кейтеринговоі компанії
конкуренти
catering
services
types of services
organization of catering services
competitors
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні аспекти кейтерингу як складової частини системи ресторанного господарства України. Об’єкт дослідження – процес розвитку кейтерингу в умовах конкурентного середовища.
The work deals with the theoretical aspects of catering as an integral part of the restaurant economy system of Ukraine are considered in the paper. Object of study - the process catering development in a competitive environment conditions.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9822
Appears in Collections:Факультет міжнародної економіки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Андрєєв Г.Г. Кваліфікаційна робота.pdf283,94 kBAdobe PDFView/Open
Андрєєв Г.Г. Реферат.pdf229,03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.