Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9822
Title: | Перспективи розвитку кейтерингу в умовах конкурентного середовища |
Other Titles: | Prospects of catering development in a competitive environment conditions |
Authors: | Андрєєв, Г.Г. |
Issue Date: | 2018 |
Keywords: | кейтеринг послуги види послуг організація обслуговування кейтеринговоі компанії конкуренти catering services types of services organization of catering services competitors |
Abstract: | У роботі розглядаються теоретичні аспекти кейтерингу як складової частини системи ресторанного господарства України. Об’єкт дослідження – процес розвитку кейтерингу в умовах конкурентного середовища. The work deals with the theoretical aspects of catering as an integral part of the restaurant economy system of Ukraine are considered in the paper. Object of study - the process catering development in a competitive environment conditions. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9822 |
Appears in Collections: | Факультет міжнародної економіки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Андрєєв Г.Г. Кваліфікаційна робота.pdf | 283,94 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Андрєєв Г.Г. Реферат.pdf | 229,03 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.