Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9829
Title: Перспективні напрями використання інновацій на підприємствах ресторанного господарства
Other Titles: Perspective directions of the innovations using at the restaurant industry enterprises
Authors: Кузнецов, С.О.
Issue Date: 2018
Keywords: заклади ресторанного господарства
інновація
інноваційна діяльність
концептуальні засади
інноваційний розвиток
establishments
innovation conceptual bases
innovative development
Abstract: У роботі розглянуто теоретичні основи функціонування інновацій на підприємствах ресторанного господарства, вивчено концептуальні засади інноваційного розвитку ресторанного господарства в Україні.
The article deals with the theoretical foundations of innovational development in restaurant industry activities, he conceptual bases of innovative development of restaurant economy in Ukraine are studied.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9829
Appears in Collections:Факультет міжнародної економіки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кузнецов С.О. Кваліфікаційна робота.pdf251,46 kBAdobe PDFView/Open
Кузнецов С.О. Реферат.pdf230,26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.