Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9885
Назва: | Удосконалення організації надання послуг в кафе |
Інші назви: | Improving of the organization of rendering of services in cafe |
Автори: | Реус, Н.М. |
Дата публікації: | 2018 |
Ключові слова: | кафе різновиди кафе заклади ресторанного господарства послуги кафе організація обслуговування cafe cafe varieties establishments of the catering trade cafe services organization of service |
Короткий огляд (реферат): | У роботі розглянуто теоретичні основи організації надання послуг в кафе; вивчено сутність кафе як типу закладів ресторанного господарства; виявлено особливості обслуговування в кафе; розглянуто світові тенденції розвитку кафе у складі підприємств ресторанного господарства. The qualifying work discusses the theoretical foundations of the organization of the provision of services in a cafe; studied the essence of the cafe as a type of restaurant facilities; revealed features of service in the cafe; global trends in the development of cafes as part of the restaurant industry enterprises are considered. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9885 |
Розташовується у зібраннях: | Центр заочної та вечірньої форм навчання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Реус Н.М. Кваліфікаційна робота.pdf | 325,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Реус Н. М. Реферат.pdf | 236,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.