Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 51-60 зі 116.
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2021Діагностика стратегічної позиції підприємств молокопереробної галузіГайдаєнко, О.М.; Gaidaienko, О.
2020Застосування факторного аналізу у дослідженні ефективності використання основних засобівГайдаєнко, О.М.; Gaidaienko, О.
2019Визначення стратегічних перспектив розвитку підприємств молокопереробної галузіГайдаєнко, О.М.; Gaydaenko, O.
2019Економічне обґрунтування проекту створення підприємства з виробництва рулонних шторАбрамова, О.О.
2017Економічне обґрунтування проекту з відкриття студії неїл – артуКракан, О.О.
2016Економічне обґрунтування проекту створення підприємства з надання кейтерингових послугСтрельчук, А.О.
2020Внутрішньовиробничі резерви підвищення ефективності господарської діяльності ТОВ «Молочний дім»Пішта, А.Е.
2018Удосконалення організаційного механізму управління розвитком підприємства (на прикладі СВК «Дружба»)Нейкова, Л.Б.
2018Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Брістоль»)Жилович, Ю.І.
2018Підвищення ефективності управління господарською діяльністю ресторануДемирова, М.Д.