Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 38.
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2021Ресторанне господарство Одеського регіонуЄгупова, І.М.
2021Порівняльний аналіз розвитку ресторанного бізнесу в УкраїніЄгупова, І.М.
2021Специфіка управління запасами в закладах ресторанного господарстваЄгупова, І.М.; Єгупов, Ю.А.; Yegupova, I.; Yegupov, Y.
2021Індустрія гостинності: поняття, склад та місце у сфері послугЄгупова, І.М.; Yegupova, I.
2021Вдосконалення управління конкурентоспроможністю продукції на підприємствах харчової промисловостіЄгупов, Ю.А.; Yegupov, Y.; Єгупова, І.М.; Yegupova, I.
2021Особливості поєднання процесного і функціонального підходів до формування виробничої програми підприємстваЄгупов, Ю.А.; Yegupov, Y.; Єгупова, І.М.; Yegupova, I.
2013Інформаційна модель гнучкого ціноутворення в готельних підприємствахЄгупова, І.М.; Егупова, И.Н.; Yegupova, I.
2013Алгоритм методу зворотного ціноутворення на основні послуги готелюЄгупова, І.М.; Егупова, И.Н.; Yegupova, I.
2021Типи та напрямки діяльності туристичних кластерів в Україні Розвиток сталого туризму: виклики і можливості для туристичного та готельно-ресторанного бізнесЄгупова, І.М.; Yegupova, I.
2018Обґрунтування виробничої потужності та технологічного оснащення в бізнес-планах інвестиційних проектівЄгупов, Ю.А.; Єгупова, І.М.; Yegupov, Y.; Yegupova, I.