Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-9 зі 9.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2018Основні підходи до оцінювання конкурентоспроможності підприємств готельного господарстваШикіна, О.В.; Козловський, Р.С.; Shykina, O.; Kozlovsky, R.
2021Удосконалення організації праці персоналу на підприємстві ресторанного господарства «Elissa Bar&Restaurant»Корня, К.О.
2019Шляхи підвищення якості послуг підприємств готельного господарстваХижняк, І.А.
2018Розробка стратегії диверсифікації послуг туристичного підприємства ТОВ "Вилкове-Пелікан-Тур"Александрочкіна, П.О.
2017Аналітичне оцінювання конкурентоспроможності економічного потенціалу підприємстваЧернишова, Л.В.; Чернышова, Л.В.; Chernyshova, L.
2018Стратегії підвищення конкурентоспроможності готельних комплексівЗавгородня, Ю.С.
2018Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Брістоль»)Жилович, Ю.І.
2019Підвищення конкурентоспроможності та визначення впливу зовнішнього середовища на ефективність управління рестораномКозак, А.В.
2019Управління конкурентоспроможністю підприємства готельного господарстваГородниченко, І.П.