Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Репозитарій Одеського нацiонального економічного унiверситету
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
1. Дипломні роботи (бакалавр)
2. Дипломні роботи (магістр)
3. Дисертації та автореферати
4. Історія економічної освіти
5. Факультет економіки і управління підприємництвом
6. Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій
7. Факультет міжнародної економіки
8. Факультет фінансів та банківської справи
9. Підрозділи ОНЕУ
Alma Mater
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Тип
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Тип
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-9 зі 9.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Попередній перегляд
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2018
Основні підходи до оцінювання конкурентоспроможності підприємств готельного господарства
Шикіна, О.В.
;
Козловський, Р.С.
;
Shykina, O.
;
Kozlovsky, R.
2021
Удосконалення організації праці персоналу на підприємстві ресторанного господарства «Elissa Bar&Restaurant»
Корня, К.О.
2019
Шляхи підвищення якості послуг підприємств готельного господарства
Хижняк, І.А.
2018
Розробка стратегії диверсифікації послуг туристичного підприємства ТОВ "Вилкове-Пелікан-Тур"
Александрочкіна, П.О.
2017
Аналітичне оцінювання конкурентоспроможності економічного потенціалу підприємства
Чернишова, Л.В.
;
Чернышова, Л.В.
;
Chernyshova, L.
2018
Стратегії підвищення конкурентоспроможності готельних комплексів
Завгородня, Ю.С.
2018
Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Брістоль»)
Жилович, Ю.І.
2019
Підвищення конкурентоспроможності та визначення впливу зовнішнього середовища на ефективність управління рестораном
Козак, А.В.
2019
Управління конкурентоспроможністю підприємства готельного господарства
Городниченко, І.П.
Перегляд
Автор
1
Chernyshova, L.
1
Kozlovsky, R.
1
Shykina, O.
1
Александрочкіна, П.О.
1
Городниченко, І.П.
1
Жилович, Ю.І.
1
Завгородня, Ю.С.
1
Козак, А.В.
1
Козловський, Р.С.
1
Корня, К.О.
.
далі >
по типу
1
Article
1
Book chapter
7
Diplomas
Тема
8
конкурентоспроможність
5
competition
5
efficiency
4
ефективність
4
конкуренція
2
hotel enterprise
2
hotel industry
2
profit
2
profitability
2
готельне господарство
.
далі >
за датою випуску
1
2020 - 2024
8
2010 - 2019
Has File(s)
9
true