Пошук


Поточні фільтри:


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 11-20 зі 42.
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2020Управління конкурентоспроможністю закладу громадського харчуванняАдамович, О.Д.
2020Формування елементів стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємстваБалахніна, А.О.
2020Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі дистриб'юторської компанії)Хозієв, Л.
2020Управління конкурентоспроможністю підприємства на засадах мінімізації витратАмеліна, А.В.
2020Формування конкурентних переваг підприємстваБасюк, О.О.
2020Управління конкурентоспроможністю підприємстваГавриленко, Я.В.
2020Стратегічні напрями підвищення якості обслуговування на підприємствах ресторанного бізнесу на прикладі ресторану «di Mare»Мостова, К.А.
2020Шляхи підвищення конкурентоспроможності на місцевому рівні (на прикладі міста Одеси)Гасанов Тосіф
2020Шляхи підвищення конкурентоспроможності на ринку зернаГрицюк, В.В.
2020Формування конкурентного потенціалу ПАТ «Одескабель»Мельник, О.А.