Вдосконалення управління конкурентоспроможністю продукції на підприємствах харчової промисловості

Abstract

Обґрунтовані рекомендації щодо удосконалення концептуальних основ побудови системи управління конкурентоспроможністю продукції на підприємствах харчової промисловості. Обґрунтовані пропозиції щодо конкретизації застосування процесного підходу в контексті здійснення функції планування конкурентоспроможності продукції. Доведена доцільність використання авторського алгоритму формування оптимальної програми підвищення конкурентоспроможності продукції.
The recommendations on improvement of conceptual bases of construction of system of management of competitiveness of production at the enterprises of the food industry are substantiated. Substantiated proposals to specify the application of the process approach in the context of the implementation of the function of product competitiveness planning. The expediency of using the author's algorithm for forming the optimal program to increase product competitiveness is proved

Description

Citation

Єгупов Ю.А. Вдосконалення управління конкурентоспроможністю продукції на підприємствах харчової промисловості / Ю.А Єгупов ., І. М. Єгупова // Вісник Таврійського університету. – 2021. – Т. 32 (71). – № 2. – С. 25-33.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By