Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14526
Назва: | Факторний аналіз витратоємності продукції на підприємствах ресторанної індустрії |
Інші назви: | Factor analysis of product consumption at the enterprises of the restaurant industry |
Автори: | Єгупов, Ю.А. Бабій, О.М. Єгупова, І.М. Yegupov, Y. Babii, O. Yegupova, I. |
Бібліографічний опис: | Єгупов Ю.А. Факторний аналіз витратоємності продукції на підприємствах ресторанної індустрії / Ю.А. Єгупов, О.М. Бабій, І. М. Єгупова // Економіка та суспільство. – 2022. – №37. – Режим доступу: https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/1248/1203 |
Дата публікації: | 2022 |
Ключові слова: | собівартість витратоємність продукції факторний аналіз детерміновані моделі мультиплікативна модель факторні показники метод оцінки ізольованого впливу факторів |
Короткий огляд (реферат): | Обґрунтувано методику факторного аналізу витратоємності продукції на підприємствах ресторанного господарства, визначено місце та завдання факторного аналізу собівартості продукції в системі управління витратами. Обґрунтовано доцільність використання методу ізольованого впливу факторів як інструменту кількісної оцінки впливу факторних показників на рівень витратоємності продукції. The method of factor analysis of product cost intensity at restaurant enterprises is substantiated, the place and tasks of factor analysis of product cost in the cost management system are determined. The expediency of using the method of isolated influence of factors as a tool for quantifying the impact of factor indicators on the level of product consumption is substantiated |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14526 |
Інші ідентифікатори: | УДК 338.512:519.237.7 DOI: https://doi.org/10.32782/2524-0072/2022-37-69 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1248-Текст статті-1201-1-10-20220515.pdf | 224,98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.