Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15382
Назва: Основні вимоги щодо якості та безпечності молочної продукції
Інші назви: Basic requirement for quality and safety of dairy products
Автори: Кунділовська, Т.А.
Kundilovskaya, T.
Бібліографічний опис: Соколовська І.М. Основні вимоги щодо якості та безпечності молочної продукції / І.М. Соколовська, Т.А. Кунділовська // Вісник ОНДІСЕ. – 2021. – Вип. 10. – С. 79-90.
Дата публікації: 2021
Ключові слова: молочні продукти
якість
безпечність
контроль якості молока
milk products
quality
safety
milk quality control
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано основні нормативні документи, які регламентують якість та безпечність молока і молочних продуктів. Досліджено напрями гармонізації національного та європейського законодавства в питаннях контролю якості й безпечності молока та молочних продуктів. Зазначено важелі впливу на виробників молочної продукції з боку державних органів влади, необхідність забезпечення системи контролю
The main normative documents regulating the quality and safety of milk and dairy products are analyzed. The directions of harmonization of national and European legislation in the field of quality control and safety of milk and dairy products are studied. The levers of influence on dairy producers by state authorities and the need to ensure a control system are indicated
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15382
Інші ідентифікатори: УДК 343.98
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.