Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 161 до 180 з 260
Попередній перегляд | Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2024 | Переваги франчайзингу для формування меню у кафе «Merry Berry» | Мельник, Г.Р.; Melnyk, G. |
| 2024 | Визначення вподобань споживачів щодо ресторанів національної кухні | Медведєва, А.К.; Medvedeva, A. |
| 2024 | Застосування концепції лід-менеджменту при просуванні готельних послуг у мережі інтернет | Маліков, А.Ю.; Malikov, A. |
| 2024 | Використання інструментів інтернет-маркетингу для просування послуг малих засобів розміщення | Маліков, А.Ю.; Malikov, A. |
| 2024 | Сучасні тенденції розвитку санаторно-курортної сфери одеського регіону на прикладі санаторію «Одеса» | Лозовська, М.О.; Lozovska, M. |
| 2024 | Рекреаційний туризм та його організація На природоохоронних територіях | Лазуренко, В.С.; Lazurenko V. |
| 2024 | Сутність та принципи маркетингової діяльності підприємств готельного господарства | Кулешова, Т.М.; Kuleshova, T. |
| 2024 | Поняття та особливості освіти на підприємстві готельного господарства | Кришталь, О.І.; Krystal, O. |
| 2024 | Напрями використання цифрових технологій у сфері туризму | Коренєва, А.П.; Koreneva, A. |
| 2024 | Сервіси обслуговування черги як оптимізація роботи ресторану | Корак, О.С.; Korak O. |
| 2024 | Переваги бронювання столів у закладах ресторанного господарства через мобільні сервіси | Корак, О.С.; Korak, O. |
| 2024 | Дельфінотерапія як один з напрямів рекреаційно-оздоровчої діяльності | Константинова, А.В.; Konstantinova A. |
| 2024 | Критерії якості обслуговування на підприємствах ресторанного господарства | Колчаг, К.І.; Kolchag K. |
| 2024 | Розвиток туристичного потенціалу культурної спадщини україни як вектор співпраці з ЮНЕСКО | Клименко, О.Ю.; Klymenko, O. |
| 2024 | Сутність психолого-естетичної оцінки туристичних ресурсів | Зенченко, А.О.; Zenchenko A. |
| 2024 | Стан розвитку сучасного світового ринку готельних послуг | Загарій, Є.С.; Zagary, E. |
| 2024 | Особливості надання готельних послуг | Димитрієва, А.А.; Dimitrieva, A. |
| 2024 | Методи оцінки рівня обслуговування на підприємствах готельного господарства | Демчук, М.В.; Demchuk, M. |
| 2024 | Складові професійної майстерності екскурсовода | Демидюк, О.В.; Demydyuk, O. |
| 2024 | Інноваційні рішення для підвищення якості обслуговування в сфері гостинності | Демидюк, О.В.; Demydyuk, O. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 161 до 180 з 260