Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17602
Назва: Методи оцінки рівня обслуговування на підприємствах готельного господарства
Інші назви: Methods of assessing the level of service at hotel enterprises
Автори: Демчук, М.В.
Demchuk, M.
Бібліографічний опис: Демчук М. В. Методи оцінки рівня обслуговування на підприємствах готельного господарства / М. В. Демчук // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 105-109.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: обслуговування
якість
готельне господарство
service
quality
hotel management
Короткий огляд (реферат): Питання оцінки якості обслуговування залишається актуальним не тільки в готельній галузі, а й сфері послуг загалом. У готельному бізнесі якість обслуговування відіграє вирішальну роль у залученні та задоволенні клієнтів. В сучасній практиці використовують різноманітні методи для оцінки якості обслуговування. На підприємствах готельного господарства застосовують такі методи: усне опитування, анкетування, експертний метод, SERVQUAL, SERVPERF та діаграма К. Ісікави
The issue of assessing the quality of service remains relevant not only in the hotel industry, but also in the service sector in general. In the hotel business, service quality plays a crucial role in attracting and satisfying customers. In modern practice, various methods are used to assess the quality of service. The following methods are used at hotel enterprises: oral survey, questionnaire, expert method, SERVQUAL, SERVPERF and K. Ishikawa diagram
Опис: Науковий керівник Шикіна О. В.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17602
Розташовується у зібраннях:Конференції здобувачів вищої освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
105-109.pdf275,93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.