Конференції здобувачів вищої освіти : [260] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 181 до 200 з 260
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2024Перспективи створення аквателів для розміщення туристів та інших потребДацюк, О.В.; Datsyuk, O.
2024Сучасні напрями розвитку готельно-рестораного бізнесуГуцан, О.С.; Gutsan, O.
2024Інструменти маркетингу в готельно-рестораному бізнесіГуцан, О.С.; Gutsan, O.
2024Розвиток міжнародної готельної індустріїГорняк, Т.В.; Gornyak T.
2024Механізми удосконалення програм дитячого туризму (на прикладі студентського табору «Економіст»)Горняк, Т.В.; Gornyak T.
2024Історико-культурна спадщина як основа розвитку туристичного потенціалу регіонуГолубєв, Ю.С.; Golubev, Yu.
2024Світовий досвід впровадження інноваційних технологій в індустрії гостинностіГой, В.К.; Goy, V.
2024Позиціонування туристичних дестинаційГерштман, Т.; Gershtman, T.
2024Готельний бізнес України в умовах війниВозовик, К.О.; Vozovik, K.
2024Вплив світового ринку готельно-ресторанних послуг на міжнародний туристичний бізнесВозовик, К.О.; Vozovik, K.
2024Алгоритм формування цін в кав’ярняхВласов, В.Д.; Vlasov, V.
2024Шляхи підвищення якості послуг на підприємстві готельного господарстваВікторова, А.П.; Viktorova, A.
2024Молекулярна гастрономія як інноваційна технологія в закладах ресторанного господарстваВискребець, В.О.; Viskrebets, V.
2024Діджиталізація музейних екскурсійВискребець, В.О.; Viskrebets, V.
2024Природно-культурні комплекси базової моделі рекреаційної системиБаянська, В.А.; Bayanska, V.
2024Концептуальні засади та специфіка маркетингу туристичних послуг в сучасних умовахБалабан, А.Г.; Balaban, A.
2024Значення винних турів для розвитку виноробного туризму в Одеському регіоніАлександрова, І.О.; Aleksandrova, I.
2024Components of rational food in restaurant establishmentsKrymska Н.; Кримська, Х.
2024Sanitary regime at restaurant enterprises and personal hygiene of staffKruzhkova V.; Кружкова, В.
2023Галузева структура як чинник економічного розвиткуФігурська, В.Е.; Figurska, V.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 181 до 200 з 260