Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17582
Назва: Алгоритм формування цін в кав’ярнях
Інші назви: Algorithm for forming prices in caves
Автори: Власов, В.Д.
Vlasov, V.
Бібліографічний опис: Власов В. Д. Алгоритм формування цін в кав’ярнях / В. Д. Власов // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 44-49.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: ціна
кав’ярня
price
cafe
Короткий огляд (реферат): У другому півріччі 2023 року виручка сегменту кав’ярень збільшилась на 31% відносно 2022 року, відвідуваність споживачів кави збільшилась на 9%, а середній чек підвищився на 20% завдяки продажу основних кавових напоїв з подальшим ростом пропозиції роздрібного продажу продукції кав’ярень [1]. За цей період власники кав’ярень відзначили лише невеликі складнощі у покупці основної сировини (обсмаженої кави) через інфляційне становище ринку, інші складові бізнесу не набули суттєвих змін.
In the second half of 2023, the revenue of the coffee shop segment increased by 31% compared to 2022, the attendance of coffee consumers increased by 9%, and the average check increased by 20% thanks to the sale of basic coffee drinks with further growth in the retail offer of coffee shop products [1 ]. During this period, the owners of coffee shops noted only minor difficulties in purchasing the main raw material (roasted coffee) due to the inflationary situation of the market, other components of the business did not acquire significant changes.
Опис: Науковий керівник Давиденко І. В.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17582
Розташовується у зібраннях:Конференції здобувачів вищої освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
44-49.pdf485,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.