Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17598
Назва: Сучасні напрями розвитку готельно-рестораного бізнесу
Інші назви: Modern directions of hotel and restaurant business developmen
Автори: Гуцан, О.С.
Gutsan, O.
Бібліографічний опис: Гуцан О. С. Сучасні напрями розвитку готельно-рестораного бізнесу / О. С. Гуцан // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 90-95.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: готельно-ресторанна галузь
туризм
hotel and restaurant industry
tourism
Короткий огляд (реферат): Готельно-ресторанна галузь містить різноманітні суб’єкти діяльності, такі як готелі, ресторанні комплекси, кемпінги, мотелі, пансіонати та інші. Готельно-ресторанна галузь є сферою з високим рівнем конкуренції, яка спрямована на максимальне задоволення потреб споживачів у комфортному перебуванні та харчуванні. Сучасні тенденції у готельно-ресторанному бізнесі в Україні відображаються у дослідженні стану внутрішнього туризму та сфери гостинності [1, с.19]. Важливість цього дослідження для готельно-ресторанної галузі пояснюється значним внеском внутрішнього туризму у економічний розвиток країни, збереження культурних та природних ресурсів, зміцнення соціальної ідентичності та національної свідомості населення. Ось кілька аспектів, які підкреслюють її вагомість
The hotel and restaurant industry includes various business entities, such as hotels, restaurant complexes, campsites, motels, boarding houses, and others. The hotel and restaurant industry is an area with a high level of competition, which is aimed at maximally meeting the needs of consumers in a comfortable stay and food. Modern trends in the hotel and restaurant business in Ukraine are reflected in the study of the state of domestic tourism and the field of hospitality [1, p.19]. The importance of this study for the hotel and restaurant industry is explained by the significant contribution of domestic tourism to the economic development of the country, preservation of cultural and natural resources, strengthening of social identity and national consciousness of the population. Here are some aspects that emphasize its importance
Опис: Науковий керівник Захарчук В. Г.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17598
Розташовується у зібраннях:Конференції здобувачів вищої освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
90-95.pdf366,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.