Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17609
Title: | Критерії якості обслуговування на підприємствах ресторанного господарства |
Other Titles: | Criteria of service quality at restaurant enterprises |
Authors: | Колчаг, К.І. Kolchag K. |
Citation: | Колчаг К. І. Критерії якості обслуговування на підприємствах ресторанного господарства / К. І. Колчаг // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 123-125. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Одеський національний економічний університет |
Keywords: | обслуговування ресторанне господарство service restaurant business |
Abstract: | Обслуговування на підприємствах ресторанного господарства може бути оцінене за допомогою різних критеріїв якості. Service at restaurant enterprises can be evaluated using various quality criteria. |
Description: | Науковий керівник Нєчева Н. В. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17609 |
Appears in Collections: | Конференції здобувачів вищої освіти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
123-125.pdf | 296,46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.