Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17609
Назва: | Критерії якості обслуговування на підприємствах ресторанного господарства |
Інші назви: | Criteria of service quality at restaurant enterprises |
Автори: | Колчаг, К.І. Kolchag K. |
Бібліографічний опис: | Колчаг К. І. Критерії якості обслуговування на підприємствах ресторанного господарства / К. І. Колчаг // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 123-125. |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Одеський національний економічний університет |
Ключові слова: | обслуговування ресторанне господарство service restaurant business |
Короткий огляд (реферат): | Обслуговування на підприємствах ресторанного господарства може бути оцінене за допомогою різних критеріїв якості. Service at restaurant enterprises can be evaluated using various quality criteria. |
Опис: | Науковий керівник Нєчева Н. В. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17609 |
Розташовується у зібраннях: | Конференції здобувачів вищої освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
123-125.pdf | 296,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.