Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17640
Назва: | Альтернативні цукри: способи зниження цукровмісту продуктів харчування, переваги та недоліки |
Інші назви: | Alternative sugars: ways to reduce the sugar content of foods, advantages and disadvantages |
Автори: | Цушко, Г.О. Tushko, G. |
Бібліографічний опис: | Хрижановська В. Е. Альтернативні цукри: способи зниження цукровмісту продуктів харчування, переваги та недоліки / В. Е. Хрижановська / Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 256-260. |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Одеський національний економічний університет |
Ключові слова: | цукор штучні підсолоджувачі sugar artificial sweeteners |
Короткий огляд (реферат): | У сучасному суспільстві все більше людей усвідомлюють негативний вплив цукру на здоров'я і шукають альтернативні підсолоджувачі. Цукор – це загальна назва для вуглеводів із солодким смаком, які використовуються в їжі та напоях, існує багато типів цукру, як природних, так і штучних. Деякі з найпоширеніших типів цукру містять In modern society, more and more people are aware of the negative impact of sugar on health and are looking for alternative sweeteners. Sugar is a general name for sweet-tasting carbohydrates used in food and drink, and there are many types of sugar, both natural and artificial. Some of the most common types of sugar contain |
Опис: | Науковий керівник Захарчук В. Г. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17640 |
Розташовується у зібраннях: | Конференції здобувачів вищої освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
256-260.pdf | 299,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.