Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18699
Title: | Методи розробки фірмового стилю товару |
Other Titles: | Methods for developing a product's corporate identity |
Authors: | Копильченко, Я.О. Сало, Я.В. Kopilchenko, Ya. Salo, Ya. |
Citation: | Копильченко Я. О. Методи розробки фірмового стилю товару / Я. О. Копильченко, Я.В. Сало // Минуле, Сучасне, Майбутнє: матеріали студ. дистанційної наук.-практ. конф.: Одеський національний економічний університет, 2024. – Вип. 14. – C. 156-158. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Одеський національний економічний університет |
Keywords: | фірмовий стиль стратегії бізнесу corporate identity business strategies |
Abstract: | Використання фірмового стилю є важливим елементом будь-якої успішної стратегії бізнесу. Цей стиль визначає зовнішній вигляд та відчуття бренду, що створює його унікальну ідентичність і робить його легко впізнаваним для цільової аудиторії. Він стає не лише візуальним виразом компанії, але й важливою частиною спілкування між нею та клієнтами, сприяючи формуванню емоційного зв'язку і побудові довіри. Бренд, який має якісно розроблений корпоративний стиль, дозволяє компанії встановлювати більш високу ціну на свою продукцію Using a corporate identity is an important element of any successful business strategy. This style defines the look and feel of the brand, creating its unique identity and making it easily recognizable to the target audience. It becomes not only a visual expression of the company, but also an important part of the communication between it and customers, contributing to the formation of an emotional connection and building trust. A brand that has a well-developed corporate identity allows the company to set a higher price for its products |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18699 |
Appears in Collections: | Кафедра маркетингу та міжнародної логістики Конференції здобувачів вищої освіти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
156-158.pdf | 267,8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.