Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19432
Назва: Управління конкурентоспроможністю підприємства ресторанного бізнесу
Інші назви: Management of competitiveness of the restaurant business enterprise
Автори: Анепська, Д.О.
Бібліографічний опис: Анепська Д.О. Управлiння конкурентоспроможнiстю пiдприємства ресторанного бiзнесу : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Дар'я Олександрiвна Анепська ; наук. кер. Олена Миколаївна Данчева . - ОНЕУ , 2025.-48с.
Дата публікації: 2025
Видавництво: Одеський Національний Економічний Універсітет
Ключові слова: Управління
конкурентоспроможність
ресторанний бізнес
Management
competitiveness
restaurant business
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу, визначення факторів впливу на конкурентоспроможність підприємств ресторанного бізнесу, методи оцінки конкурентоспроможності підприємства. Проаналізовано стан ресторанного бізнесу, загальну характеристику кав`ярні «Бублик» та проведено аналіз основних показників її діяльності. Запропоновано заходи з удосконалення управління конкурентоспроможністю кав`ярні «Бублик».
The paper deals with theoretical aspects of the competitiveness of restaurant business enterprises, determination of factors influencing the competitiveness of restaurant business enterprises, methods of assessing the competitiveness of the enterprise. The state of the restaurant business, the general characteristics of the “Bublik” coffee shop and the analysis of its main indicators are analyzed. Measures to improve the management of competitiveness of the cafe “Bublik” are proposed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19432
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.