Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19467
Назва: Управління конкурентними перевагами підприємства готельно- ресторанного бізнесу
Інші назви: Managing the competitive advantages of a hotel and restaurant business enterprise
Автори: Куцак, Д.В.
Бібліографічний опис: Куцак Д.В. Управлiння конкурентними перевагами пiдприємства готельно ресторанного бiзнесу : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Дiана Валерiївна Куцак ; наук. кер. Олена Миколаївна Данчева . - ОНЕУ , 2025.-53с.
Дата публікації: 2025
Видавництво: Одеський Національний Економічний Універсітет
Ключові слова: Управління
конкурентоспроможність
готельно-ресторанний бізнес
Management
competitiveness
hotel and restaurant business
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу, визначення факторів впливу на конкурентоспроможність підприємств ресторанного бізнесу, методи оцінки конкурентоспроможності підприємства. Проаналізовано стан галузі готельно-ресторанного бізнесу, загальну характеристикау ГРК «Нептун» та проведено аналіз основних показників діяльності. Запропоновано заходи з удосконалення управління конкурентоспроможністю ГРК «Нептун».
The paper deals with theoretical aspects of the competitiveness of hotel and restaurant business enterprises, determination of factors influencing the competitiveness of restaurant business enterprises, methods of assessing the competitiveness of the enterprise. The status of the hotel and restaurant business industry, general characteristics of the GRK “Neptune” are analyzed, and the main performance indicators are analyzed. Measures to improve the management of competitiveness of GRK “Neptune” are proposed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19467
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Анотація_Куцак.pdf352,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
ДИПЛОМ_Куцак.pdf1,21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат_Куцак.pdf492,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.