Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 441 до 460 з 938
Попередній перегляд | Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2016 | Товарні інновації: розробка та експертна оцінка | Кунділовська, Т.А.; Захарчук, В.Г.; Траченко, Л.А.; Кулинич, О.А.; Кундиловская, Т.А.; Захарчук, В.Г.; Траченко, Л.А.; Кулініч, О.А.; Kundilovskaya, T.; Zakharchuk, V.; Trachenko, L.; Kulinich, O. |
| 2018 | Особливості надання послуг в концептуальних готелях | Шикіна, О.В.; Шикина, О.В.; Shykina, O. |
| 2018 | Діагностика однорідності сукупності малих готелів м. Одеси за таксономічним аналізом | Шикіна, О.В.; Шикина, О.В.; Shykina, O. |
| 2017 | Инфраструктура туризма и гостеприимства как фактор инновационного развития региональной экономики | Шикина, О.В.; Нездойминов, С.Г.; Шикіна, О.В.; Нездоймінов, С.Г.; Shykina, O.; Nezdoyminov, S. |
| 2017 | Тенденції розвитку малих готелів м. Одеси у сучасних умовах | Шикіна, О.В.; Шикина, О.В.; Shykina, O. |
| 2017 | Аналіз індикаторів розвитку України в міжнародному туризмі | Шикіна, О.В.; Шикина, О.В.; Shykina, O. |
| 2017 | Оцінка конкурентного профілю підприємств ресторанного господарства | Галасюк, С.С.; Наймарк, К.А.; Галасюк, С.С.; Наймарк, Е.А.; Galasyuk, S.; Naimark, K. |
| 2016 | Використання Інтернет-ресурсу для самостійної роботи студентів перших курсів | Михайлюк, О.Л.; Михайлюк, Е.Л.; Mykhailiuk, O. |
| 2017 | Особливості підготовки індивідуального завдання з оцінки маркетингової діяльності у готельно-ресторанному бізнесі | Михайлюк, О.Л.; Михайлюк, Е.Л.; Mykhailiuk, O. |
| 2016 | Перспективи розвитку медичного туризму в Одеському регіоні | Михайлюк, О.Л.; Михайлюк, Е.Л.; Mykhailiuk, O. |
| 2017 | Світові та національні тенденції розвитку ділового туризму | Галасюк, С.С.; Цимбаліст, О.Ю.; Галасюк, С.С.; Цымбалист, О.Ю.; Galasyuk, S.; Tsymbalist, O. |
| 2017 | Аналіз інфраструктури чотиризіркових готелів Одеського регіону | Галасюк, С.С.; Галасюк, С.С.; Galasyuk, S. |
| 2017 | Аналіз ефективності функціонування туристичних підприємств України в умовах сьогодення | Галасюк, С.С.; Галасюк, С.С.; Galasyuk, S. |
| 2017 | Теоретичні основи діяльності концептуальних готелів та їх класифікація | Шикіна, О.В.; Шикина, О.В.; Shykina, O. |
| 2016 | Технологія продукції ресторанного господарства | Захарчук, В.Г.; Кунділовська, Т.А.; Захарчук, В.Г.; Кундиловская, Т.А.; Zakharchuk, V.; Kundilovskaya, T. |
| 2015 | Товарознавча експертиза парфумерних товарів в контексті вимог європейських стандартів | Захарчук, В.Г.; Захарчук, В.Г.; Zakharchuk, V. |
| 2014 | Management of basic processes of services in the context of the international technical regulation | Zakharchuk, V.; Захарчук, В.Г.; Захарчук, В.Г. |
| 2017 | Глемпінг як перспективна форма розвитку екотуризму | Давиденко, І.В.; Давыденко, И.В.; Davydenko, I. |
| 2017 | Ресурси етнічного туризму Південної Бессарабії, сформовані в результаті болгарської колонізації | Ярьоменко, С.Г.; Яременко, С.Г.; Iaromenko, S. |
| 2017 | Соціальне значення туризму | Лебедєв, І.В.; Лебедев, И.В.; Lebedyev, I. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 441 до 460 з 938