Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу : [938] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 441 до 460 з 938
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2016Товарні інновації: розробка та експертна оцінкаКунділовська, Т.А.; Захарчук, В.Г.; Траченко, Л.А.; Кулинич, О.А.; Кундиловская, Т.А.; Захарчук, В.Г.; Траченко, Л.А.; Кулініч, О.А.; Kundilovskaya, T.; Zakharchuk, V.; Trachenko, L.; Kulinich, O.
2018Особливості надання послуг в концептуальних готеляхШикіна, О.В.; Шикина, О.В.; Shykina, O.
2018Діагностика однорідності сукупності малих готелів м. Одеси за таксономічним аналізомШикіна, О.В.; Шикина, О.В.; Shykina, O.
2017Инфраструктура туризма и гостеприимства как фактор инновационного развития региональной экономикиШикина, О.В.; Нездойминов, С.Г.; Шикіна, О.В.; Нездоймінов, С.Г.; Shykina, O.; Nezdoyminov, S.
2017Тенденції розвитку малих готелів м. Одеси у сучасних умовахШикіна, О.В.; Шикина, О.В.; Shykina, O.
2017Аналіз індикаторів розвитку України в міжнародному туризміШикіна, О.В.; Шикина, О.В.; Shykina, O.
2017Оцінка конкурентного профілю підприємств ресторанного господарстваГаласюк, С.С.; Наймарк, К.А.; Галасюк, С.С.; Наймарк, Е.А.; Galasyuk, S.; Naimark, K.
2016Використання Інтернет-ресурсу для самостійної роботи студентів перших курсівМихайлюк, О.Л.; Михайлюк, Е.Л.; Mykhailiuk, O.
2017Особливості підготовки індивідуального завдання з оцінки маркетингової діяльності у готельно-ресторанному бізнесіМихайлюк, О.Л.; Михайлюк, Е.Л.; Mykhailiuk, O.
2016Перспективи розвитку медичного туризму в Одеському регіоніМихайлюк, О.Л.; Михайлюк, Е.Л.; Mykhailiuk, O.
2017Світові та національні тенденції розвитку ділового туризмуГаласюк, С.С.; Цимбаліст, О.Ю.; Галасюк, С.С.; Цымбалист, О.Ю.; Galasyuk, S.; Tsymbalist, O.
2017Аналіз інфраструктури чотиризіркових готелів Одеського регіонуГаласюк, С.С.; Галасюк, С.С.; Galasyuk, S.
2017Аналіз ефективності функціонування туристичних підприємств України в умовах сьогоденняГаласюк, С.С.; Галасюк, С.С.; Galasyuk, S.
2017Теоретичні основи діяльності концептуальних готелів та їх класифікаціяШикіна, О.В.; Шикина, О.В.; Shykina, O.
2016Технологія продукції ресторанного господарстваЗахарчук, В.Г.; Кунділовська, Т.А.; Захарчук, В.Г.; Кундиловская, Т.А.; Zakharchuk, V.; Kundilovskaya, T.
2015Товарознавча експертиза парфумерних товарів в контексті вимог європейських стандартівЗахарчук, В.Г.; Захарчук, В.Г.; Zakharchuk, V.
2014Management of basic processes of services in the context of the international technical regulationZakharchuk, V.; Захарчук, В.Г.; Захарчук, В.Г.
2017Глемпінг як перспективна форма розвитку екотуризмуДавиденко, І.В.; Давыденко, И.В.; Davydenko, I.
2017Ресурси етнічного туризму Південної Бессарабії, сформовані в результаті болгарської колонізаціїЯрьоменко, С.Г.; Яременко, С.Г.; Iaromenko, S.
2017Соціальне значення туризмуЛебедєв, І.В.; Лебедев, И.В.; Lebedyev, I.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 441 до 460 з 938