Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 21-30 зі 758.
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2021Стан та перспективи розвитку спеціалізованих ресторанів (на прикладі ресторану «Di Mare»)Балєсна, А.С.
2021Шляхи удосконалення організації обслуговування в кафе (на прикладі кафе «MAMAN»)Бичкова, Д. Г.
2020Оцінка потенціалу ресторанного бізнесу у розвитку подієво-гастрономічного туризму в м.Одеса (на прикладі ресторану «West Side»)Вирлан, Т.К.
2020Забезпечення розвитку спортивно-оздоровчого туризму в Україні (на прикладі мережі фітнес-клубів «Sport Life»)Горбалінський, Я.І.
2020Стан та перспективи розвитку лікувально-оздоровчого туризму в Одеському регіоніЖулай, І.Р.
2020Удосконалення організації надання послуг у туристичних підприємствах на прикладі туристичного агенства "Форсаж-тур"Малонога, А.А.
2020Організаційно-економічні засади розвитку ділового туризму (на прикладі розробки «Туру за нерухомістю до Одеси»)Гайченко, В.О.
2020Дослідження поведінки споживачів послуг кав’ярень (на прикладі кав’ярень міста Ізмаїл)»Мартинова, Г.Д.
2020Удосконалення системи управління персоналом на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі кафе-бару «Monaco»)Олійник, Ю.О.
2020Маркетингові комунікації закладів ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Тавернетта»)Петросян, Д.А.