Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Репозитарій Одеського нацiонального економічного унiверситету
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
1. Дипломні роботи (бакалавр)
Факультет міжнародної економіки*
запит
Поточні фільтри:
Назва
Тип
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Тип
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 21-30 зі 758.
назад
1
2
3
4
5
6
...
76
далі
Знайдені матеріали:
Попередній перегляд
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Стан та перспективи розвитку спеціалізованих ресторанів (на прикладі ресторану «Di Mare»)
Балєсна, А.С.
2021
Шляхи удосконалення організації обслуговування в кафе (на прикладі кафе «MAMAN»)
Бичкова, Д. Г.
2020
Оцінка потенціалу ресторанного бізнесу у розвитку подієво-гастрономічного туризму в м.Одеса (на прикладі ресторану «West Side»)
Вирлан, Т.К.
2020
Забезпечення розвитку спортивно-оздоровчого туризму в Україні (на прикладі мережі фітнес-клубів «Sport Life»)
Горбалінський, Я.І.
2020
Стан та перспективи розвитку лікувально-оздоровчого туризму в Одеському регіоні
Жулай, І.Р.
2020
Удосконалення організації надання послуг у туристичних підприємствах на прикладі туристичного агенства "Форсаж-тур"
Малонога, А.А.
2020
Організаційно-економічні засади розвитку ділового туризму (на прикладі розробки «Туру за нерухомістю до Одеси»)
Гайченко, В.О.
2020
Дослідження поведінки споживачів послуг кав’ярень (на прикладі кав’ярень міста Ізмаїл)»
Мартинова, Г.Д.
2020
Удосконалення системи управління персоналом на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі кафе-бару «Monaco»)
Олійник, Ю.О.
2020
Маркетингові комунікації закладів ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Тавернетта»)
Петросян, Д.А.
Перегляд
Автор
2
Гонцова, В.В.
2
Парфіров, О.В.
1
Iванова, К.А.
1
Абдул, Е.А.
1
Адамович, В.О.
1
Александрова, М.В.
1
Александрочкіна, Н.О.
1
Алексеєнко, С.В.
1
Алишева, В.Д.
1
Алєксєєнко, С.В.
.
далі >
по типу
757
Diplomas
Тема
113
marketing
113
маркетинг
59
competitiveness
58
конкурентоспроможність
56
маркетингова діяльність
54
ефективність
51
efficiency
49
075 маркетинг
46
292 міжнародні економічні відносини
43
комплекс маркетингу
.
далі >
за датою випуску
132
2023
120
2019
116
2018
108
2021
106
2022
87
2020
56
2017
30
2016
3
2015