Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 13.
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2020Маркетингові комунікації закладів ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Тавернетта»)Петросян, Д.А.
2020Удосконалення маркетингової діяльності на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Бернардацці»)Петрусевич, Т.В.
2021Управління комплексом маркетингу підприємства ТОВ «Меркурій-АВТО»Чапала, Д.О.
2021Удосконалення маркетингової комунікативної політики на підприємстві ТОВ «Стар Шайн Шипінг»Вайсєро, Я.І.
2020Особливості маркетингової діяльності закладів ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Хінкальня»)Шеремет, Є.О.
2022Удосконалення маркетингових комунiкацiй пiдприємства на прикладi ПрАТ "Київський Маргариновий завод" (Olkom Group)Катерева, О.В.
2022Розробка рекомендацій щодо удосконалення маркетингових комунікацій підприємстваШидерова, Л.Ю.
2019Маркетингові комунікації підприємства сфери сертифікації (на прикладі ПП «Термо – люкс Одеса»)Громко, К.О.
2023Удосконалення маркетингових комунікацій на підприємстві «Deutscher Volkshochschul-Verband e.V.»Ворнік, А.В.
2023Удосконалення маркетингових комунікацій підприємства (на прикладі ТОВ «Торгівельно-ремонтне підприємство «Таргет»)Вербанов, В.О.