Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 10.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2020Удосконалення маркетингової діяльності на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Бернардацці»)Петрусевич, Т.В.
2018Перспективи розвитку ресторанного господарства як складової туристичної галузі УкраїниБербега, Ю.О.
2020Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Le Grill»)До Данг Кіеу Чінь
2020Організація маркетингової діяльності підприємства (на прикладі ресторану «Дача»Бановська, К.О.
2018Маркетингові та організаційні аспекти розробки бізнес-плану створення закладу ресторанного господарстваЛещенко, Г.С.
2019Планування діяльності підприємства ресторанного господарстваФроленкова, М.О.
2019Вдосконалення маркетингової діяльності на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Хуторець коло моря»)Васильєва, К.О.
2019Мотивація оплати праці персоналу ресторануМіхайлова, А.А.
2019Організаційні засади функціонування концептуальних ресторанів м. ОдесиДівенко, Ю.І.
2023Удосконалення управління закладом ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Kadorr»)Алексеєнко, С.В.