Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Репозитарій Одеського нацiонального економічного унiверситету
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
1. Дипломні роботи (бакалавр)
Факультет міжнародної економіки*
запит
Поточні фільтри:
Назва
Тип
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Тип
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Тип
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 10.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Попередній перегляд
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Удосконалення маркетингової діяльності на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Бернардацці»)
Петрусевич, Т.В.
2018
Перспективи розвитку ресторанного господарства як складової туристичної галузі України
Бербега, Ю.О.
2020
Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Le Grill»)
До Данг Кіеу Чінь
2020
Організація маркетингової діяльності підприємства (на прикладі ресторану «Дача»
Бановська, К.О.
2018
Маркетингові та організаційні аспекти розробки бізнес-плану створення закладу ресторанного господарства
Лещенко, Г.С.
2019
Планування діяльності підприємства ресторанного господарства
Фроленкова, М.О.
2019
Вдосконалення маркетингової діяльності на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Хуторець коло моря»)
Васильєва, К.О.
2019
Мотивація оплати праці персоналу ресторану
Міхайлова, А.А.
2019
Організаційні засади функціонування концептуальних ресторанів м. Одеси
Дівенко, Ю.І.
2023
Удосконалення управління закладом ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Kadorr»)
Алексеєнко, С.В.
Перегляд
Автор
1
Алексеєнко, С.В.
1
Бановська, К.О.
1
Бербега, Ю.О.
1
Васильєва, К.О.
1
До Данг Кіеу Чінь
1
Дівенко, Ю.І.
1
Лещенко, Г.С.
1
Міхайлова, А.А.
1
Петрусевич, Т.В.
1
Фроленкова, М.О.
.
далі >
по типу
10
Diplomas
Тема
8
ресторан
5
restaurant economy
4
efficiency
4
ефективність
3
marketing
3
restaurant business
3
маркетинг
1
business plan
1
communications
1
competitive advantages
.
далі >
за датою випуску
4
2019
3
2020
2
2018
1
2023
Has File(s)
10
true