Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 51-60 зі 3211.
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2016Шляхи підвищення ефективності діяльності підприємств ресторанного господарстваБойко, Т.М.
2017Формування стратегії економічної безпеки підприємстваКузнецов, В.О.
2016Експертне оцінювання якості надання інформаційних послугСаакян, А.Д.
2016Система збалансованих показників як інструмент ефективної реалізації стратегії компанії (на прикладі ТОВ «Телекарт-Прилад»)Павлущенко, Є.В.
2016Обліково-аналітична оцінка ефективності використання основних засобів (на прикладі ТОВ «Арселорміттал Пекеджінг Україна»)Луріс, О.А.
2016Особливості обліку та контролю діяльності підприємств ресторанного господарства (на прикладі ФОП Непотенко З.Л.)Руденко, О.А.
2016Напрями підвищення конкурентоспроможності туристичних підприємств у сфері сільського зеленого туризмуРоманова, О.П.
2017Формування інноваційного потенціалу ПАТ «Одескабель»Дьяков, А.І.
2017Формирование маркетинговой стратегии на основе концепции эволюции отраслиБолбочан, О.В.
2016Управління розвитком персоналу організаціїКурник, О.В.