Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8125
Title: Чинники та шляхи зростання прибутку від господарської діяльності в ресторанному підприємстві
Other Titles: Factors and ways of growth of profit from business activity in a restaurant enterprise
Authors: Черкаська, М.О.
Issue Date: 2018
Keywords: ресторанні підприємства
прибуток
оподаткування
restaurant enterprises
profit
taxation
Abstract: Мета дипломної роботи визначила її зміст. Основними напрямками дослідження в даній роботі є визначення економічної суті та функцій прибутку, його ролі в діяльності підприємства, видів та джерел формування, і аналіз прибутку. Також була звернута велика увага на аналіз складу доходів та витрат, етапів формування та резервів збільшення прибутку підприємства.
The purpose of the thesis was to determine its content. The main areas of research in this paper are to determine the economic substance and functions of profit, its role in the activities of the enterprise, types and sources of formation, and profit analysis. Also, a great deal of attention was paid to the analysis of income and expenditure composition, formation stages and increase in profit margins enterprises
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8125
Appears in Collections:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дипломна робота.pdf401,97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.