Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8871
Title: Маркетингова політика просування послуг ресторану «Grand Prix»
Other Titles: Marketing policy of promotion of "Grand Prix" restaurant services
Authors: Замкова, Д.О.
Issue Date: 2018
Keywords: туризм
ресторанний бізнес
маркетинг
політика просування
конкурентоспроможність
підприємства ресторанного господарства
tourism
restaurant business
marketing
promotion policy
competitiveness
restaurant enterprises
Abstract: У першому розділі «Теоретичні основи політики просування (promotion)» аналізується політика просування як складова маркетингової діяльності ресторану; наводиться характеристика нормативно-правової бази ресторанного бізнесу; У другому розділі «Аналіз світового і національного досвіду маркетингової політики просування підприємств ресторанного бізнесу» досліджуються світовий і національний досвід ресторанного бізнесу у політиці просування ; оцінюється сучасний стан і перспективи розвитку ресторанного бізнесу в Україні; проводиться аналіз сучасного організаційного і фінансового стану ресторану «Grand Prix» У третьому розділі «Перспективи маркетингової політики просування ресторану «Grand Prix»» аналізується оцінка конкурентної позиції ресторану; пропонуються перспективні напрямки впровадження маркетингової політики просування для ресторану «Grand Prix».
The first section "Theoretical basis of promotion policy" analyzes the promotion policy as a component of the marketing activity of the restaurant; the characteristic of the regulatory framework of the restaurant business is given; In the second section "the Analysis of world and national experience of the marketing policy of promotion of enterprises of restaurant business" examines the global and national experience in the restaurant business in the policy of promotion ; evaluates the current state and prospects of development of restaurant business in Ukraine; the analysis of modern organizational and financial condition of the restaurant "Grand Prix» In the third section, "Perspectives of the marketing policy of promotion of the restaurant "Grand Prix"" analyzes the evaluation of the competitive position of the restaurant; offers a promising direction for the implementation of the marketing policy for the promotion of the restaurant "Grand Prix".
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8871
Appears in Collections:Факультет міжнародної економіки*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дипломна робота.pdf566,2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.