Пошук


Поточні фільтри:


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 91-100 зі 100.
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2020Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ТОВ «Паритет»)Власенко, Я.Г.
2020Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Le Grill»)До Данг Кіеу Чінь
2020Аналіз маркетингового середовища та розробка рекомендацій щодо його урахування в діяльності ТОВ «Вентех»Чистяков, Д.Л.
2020Управління конкурентоспроможністю підприємстваЄфімова, О.Д.
2020Удосконалення комплексу маркетингу підприємства «Фіткьорвс» на ринку послугСакали, Ю.Г.
2020Проблемні аспекти підвищення конкурентоспроможності підприємств виноградно-виноробної промисловості в умовах євроінтеграціїБабій, О.М.; Тимченко, К.С.; Babii, O.; Tymchenko, K.
2020Формування цифрової компетентності студентів як умова забезпечення конкурентоспроможності майбутніх фахівцівЄсіна, О.Г.; Yesina, O.
2020Конкурентоспроможність банків України у сучасних умовах розвитку фінансового ринкуКоваленко, В.В.; Kovalenko, V.
2020Національна економіка: теорія, методологія та сучасні тенденції трансформаціїКухарська, Н.О.; Kuharskaya, N.
2021Валютний курс та конкурентоспроможність національної економіки: приклад УкраїниЖданова, Л.Л.; Zhdanova, L.