Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Репозитарій Одеського нацiонального економічного унiверситету
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
1. Дипломні роботи (бакалавр)
2. Дипломні роботи (магістр)
3. Дисертації та автореферати
4. Історія економічної освіти
5. Факультет економіки і управління підприємництвом
6. Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій
7. Факультет міжнародної економіки
8. Факультет фінансів та банківської справи
9. Підрозділи ОНЕУ
Alma Mater
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Тип
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
Тип
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Тип
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 201-210 зі 570.
назад
1
...
18
19
20
21
22
23
24
...
57
далі
Знайдені матеріали:
Попередній перегляд
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Формування елементів стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємства
Балахніна, А.О.
2020
Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі дистриб'юторської компанії)
Хозієв, Л.
2020
Управління конкурентоспроможністю підприємства на засадах мінімізації витрат
Амеліна, А.В.
2020
Формування конкурентних переваг підприємства
Басюк, О.О.
2020
Управління конкурентоспроможністю підприємства
Гавриленко, Я.В.
2020
Стратегічні напрями підвищення якості обслуговування на підприємствах ресторанного бізнесу на прикладі ресторану «di Mare»
Мостова, К.А.
2020
Шляхи підвищення конкурентоспроможності на ринку зерна
Грицюк, В.В.
2020
Формування конкурентного потенціалу ПАТ «Одескабель»
Мельник, О.А.
2020
Підвищення міжнародної конкурентоспроможності приморського регіону (на прикладі Одеської області)
Білопранець, Ю.С.
2021
Сутність конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості та резервів її підвищення
Носаченко, О.А.
;
Nosachenko, O.
Перегляд
Автор
12
Dobrunik, T.
12
Добруник, Т.Ф.
12
Добрунік, Т.П.
11
Semenova, V.
11
Семенова, В.Г.
10
Nezdoyminov, S.
10
Нездойминов, С.Г.
10
Нездоймінов, С.Г.
9
Kovalenko, V.
9
Коваленко, В.В.
.
далі >
по типу
141
Article
6
Autoreferates
21
Book chapter
1
Conference
49
Conference Abstract
330
Diplomas
7
Dissertation
3
Learning Object
9
Monograph
2
Technical Report
Тема
176
конкурентоспособность
80
підприємство
76
enterprise
70
конкуренція
67
competition
52
management
46
управління
43
конкурентні переваги
40
efficiency
39
marketing
.
далі >
за датою випуску
229
2020 - 2024
333
2010 - 2019
8
2000 - 2009
Has File(s)
570
true