Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 381-390 зі 695.
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2022Управління конкурентоспроможністю продукції хлібобулочного підприємстваРамазанова, Д.А.
2022Управління витратами підприємства громадського харчуванняНечаєв, К.К.
2022Управління конкурентоспроможністю підприємстваХорошавін, Н.С.
2022Шляхи підвищення ефективності діяльності в умовах діджиталізаціїГайдаєнко, О.М.; Gaidaienko, O.
2020Ефективність використання оборотних активів на торгівельному підприємствіЧернишова, Л.В.; Chernyshova, L.
2021Діагностика стратегічної позиції підприємств молокопереробної галузіГайдаєнко, О.М.; Gaidaienko, О.
2022Економічний аналіз суб’єктів господарюванняВолкова, Н.А.; Гайдаєнко, О.М.; Семенова, К.Д.; Подвальна, Н.Е.; Чернишова, Л.В.; Volkova, N.; Gaidaienko, O.; Semenova, K.; Podvalna, N.; Chernyshova, L.
2020Аналіз ефективності використання оборотних активів на торгівельному підприємствіЧернишова, Л.В.; Chernyshova, L.
2018Економічний аналіз за видами діяльностіВолкова, Н.А.; Волчек, Р.М.; Гайдаєнко, О.М.; Коляда, А.Л.; Шевчук, Н.С.; Чернишова, Л.В.; Volkova, N.; Volchek, R.; Gaidaienko, О.; Koliada, A.; Shevchuk, N.; Chernishova, L.
2020Застосування факторного аналізу у дослідженні ефективності використання основних засобівГайдаєнко, О.М.; Gaidaienko, О.