Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 11841-11850 зі 16660.
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2018Попередження і подолання конфліктів в організації; Скакун, О.С.
2018Методично-організаційні засади використання маркетингових досліджень у діяльності ресторанного закладуРешетник, К.С.
2020Шляхи удосконалення інформаційно-рекламної діяльності готелю на прикладі готелю «Айвазовський»Вілюгіна, А.С.
2020Облік, контроль та аналіз фінансових результатів підприємства (на прикладі ПрАТ «АЗОТ»)Міняйло, Д.О.
2020Оцінка інтелектуального капіталу підприємстваКузнецова, К.П.
2020Організація фінансової безпеки в діяльності банків УкраїниДуббака, Д.В.
2020Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Le Grill»)До Данг Кіеу Чінь
2020Аналіз маркетингового середовища та розробка рекомендацій щодо його урахування в діяльності Акціонерного Банку «ПІВДЕННИЙ»Ковальчук, А.А.
2020Облік, аналіз та аудит запасів: теоретичні положення та діюча практика (на прикладі ТОВ «Алвас»)Новіцька, В.Є.
2020Державне регулювання розвитку підприємництва (на прикладі Одеської області)Чернявська, Я.Р.