Управління іміджем закладу громадського харчування
Вантажиться...
Дата
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Одеський національний економічний університет
Анотація
У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління іміджем підприємства.
Проаналізовано зовнішнє та внутрішнє середовище «Merry Berry café», а також поточний рівень
іміджу. Запропоновано удосконалення іміджу підприємства за рахунок підвищення швидкості
виконання замовлення.
The work deals with the theoretical aspects of corporate image management. The external and
internal environment of Merry Berry Café, as well as the current level of image, are analyzed. It is
proposed to improve the corporate image by increasing the speed of order fulfillment.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Шпачинська, В.В. Управлiння iмiджем закладу громадського харчування : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Валерiя Вадимiвна Шпачинська ; наук. кер. Свiтлана Юлiанiвна Ясинська . - ОНЕУ , 2025. - 63 с.