Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Репозитарій Одеського нацiонального економічного унiверситету
Перегляд зібрання за групою - Теми gastronomic tourism
Перейти до:
0-9
А
Б
В
Г
Ґ
Д
Е
Є
Ж
З
И
І
Ї
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ю
Я
Ь
|
Э
Ё
Ъ
Ы
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 12 до 15 із 15
< назад
Попередній перегляд
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Шляхи підвищення ефективності діяльності туристичних підприємств на ринку гастрономічного туризму
Гергележиу, О.О.
2022
Шляхи розвитку гастрономічної культури в сфері ресторанного господарства України
Козлова, Д,О.
2022
Шляхи удосконалення діяльності туристичних підприємств на ринку гастрономічного туризму
Дахова, К.Є.
2021
Шляхи удосконалення діяльності туристичного підприємства в сфері послуг гастрономічного туризму (на прикладі туроператора «Селезньов Тур»)
Ревіна, Р.Р.