Перегляд зібрання за групою - Теми safety
Результати 8 до 14 із 14
< назад
Попередній перегляд | Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2013 | Концептуальні основи формування системи безпеки банківської діяльності | Коваленко, В.В.; Коваленко, В.В.; Kovalenko, V. |
| 2023 | Круп’яні вироби як чинник продовольчої безпеки в умовах воєнного стану | Соколовська, І.М.; Кунділовська, Т.А.; Sokolovska, I.; Kundilovska, T. |
| 2021 | Основні вимоги щодо якості та безпечності молочної продукції | Кунділовська, Т.А.; Kundilovskaya, T. |
| 2017 | Розробка програми створення системи керування безпечністю при виробництві продукції із сурімі на основі концепції ХАССП (за матеріалами підприємства ТОВ «Аквафрост») | Морозюк, А.А. |
| 2017 | Чинники формування споживних властивостей та експертиза якості та безпечності соусів майонезних | Чабан, Н.Є. |
| 2021 | Щодо якості та безпечності парфумерних товарів | Соколовська, І.М.; Sokolovska, I. |
| 2020 | Ідентифікація лаків для волосся при проведенні товарознавчої експертизи | Кунділовська, Т.А.; Соколовська, І.М.; Kundilovska, T.; Sokolovska, I. |