Перегляд зібрання за групою - Теми safety

Перейти до: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я Ь | Э Ё Ъ Ы
                A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 8 до 14 із 14 < назад 
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2013Концептуальні основи формування системи безпеки банківської діяльностіКоваленко, В.В.; Коваленко, В.В.; Kovalenko, V.
2023Круп’яні вироби як чинник продовольчої безпеки в умовах воєнного стануСоколовська, І.М.; Кунділовська, Т.А.; Sokolovska, I.; Kundilovska, T.
2021Основні вимоги щодо якості та безпечності молочної продукціїКунділовська, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2017Розробка програми створення системи керування безпечністю при виробництві продукції із сурімі на основі концепції ХАССП (за матеріалами підприємства ТОВ «Аквафрост»)Морозюк, А.А.
2017Чинники формування споживних властивостей та експертиза якості та безпечності соусів майонезнихЧабан, Н.Є.
2021Щодо якості та безпечності парфумерних товарівСоколовська, І.М.; Sokolovska, I.
2020Ідентифікація лаків для волосся при проведенні товарознавчої експертизиКунділовська, Т.А.; Соколовська, І.М.; Kundilovska, T.; Sokolovska, I.