Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11702
Title: Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу
Other Titles: Ways to Increase the Competitiveness of Enterprises of Restaurant Business
Authors: Курява, Ю.В.
Issue Date: 2020
Keywords: конкурентоспроможність
чинники формування конкурентоспроможності
карта стратегічних груп
конкуренти
ресторанний ринок
ресторанний бізнес
ресторанне господарство
competitiveness
factors of formation of competitiveness
cards of strategic groups
competitors
restaurant market
restaurant business
restaurant economy
Abstract: роботі розглядаються теоретичні аспекти конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу, сутність конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу, чинники впливу внутрішнього і зовнішнього середовища на конкурентоспроможність підприємств ресторанного бізнесу, методичні підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємства. Проведено аналіз і оцінку конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства «Murphy’s pab» за ключовими елементом споживчої цінності «Продукція (П)», «Персонал (Р), «Сервіс (С) та «Імідж (І)». Запропоновано та економічно обґрунтовано заходи підвищення конкурентоспроможності ресторану «Murphy's pab».
Theoretical aspects of competitiveness of restaurant business enterprises, essence of competitiveness of restaurant business enterprises, factors of influence of internal and external environment on competitiveness of restaurant business enterprises, methodological approaches to evaluation of competitiveness of the enterprise are considered in the work. Analysis and evaluation of the competitive capacity of the restaurant «Murphy’s pab» on key elements of consumer value «Products(P)», «Staff(S)», «Service(S)», «Image(I)». Proposed and economically confirmed measures to increase the restaurant's competitiveness of «Murphy's Pab».
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11702
Appears in Collections:Факультет міжнародної економіки*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Курява Ю.В. Кваліфікаційна робота.pdf402,77 kBAdobe PDFView/Open
Курява Ю.В. Реферат.pdf328,71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.