Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17648
Назва: | Якість обслуговування як складова якості надання готельних послуг |
Інші назви: | Quality of service as a component of the quality of hotel services |
Автори: | Коваленко, Л.І. Kovalenko, L. |
Бібліографічний опис: | Коваленко Л. І. Якість обслуговування як складова якості надання готельних послуг / Л. І. Коваленко / Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 296-298. |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Одеський національний економічний університет |
Ключові слова: | ринкові ситуації прогнозування конкурентоспроможність послуг готельне підприємство |
Короткий огляд (реферат): | В сучасних умовах підприємства індустрії гостинності повинні орієнтуватися в ринковій ситуації, прогнозувати поведінку клієнтів, їхню мотивацію та платоспроможність. Якість є однією із основних характеристик, яка найбільше впливає на формування споживчих переваг та конкурентоспроможність послуг In modern conditions, enterprises of the hospitality industry must navigate the market situation, predict the behavior of customers, their motivation and ability to pay. Quality is one of the main characteristics that has the greatest impact on the formation of consumer preferences and the competitiveness of services |
Опис: | Науковий керівник Кунділовська Т. А. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17648 |
Розташовується у зібраннях: | Конференції здобувачів вищої освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
296-298.pdf | 263,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.