Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18863
Назва: Аналіз впливу факторів макросередовища на ресторанний бізнес в Україні
Інші назви: Analysis of the influx of macro-environmental factors on the restaurant business in Ukraine
Автори: Кунділовська, Т.А.
Kundilovskaya, T.
Бібліографічний опис: Кунділовська Т.А. Аналіз впливу факторів макросередовища на ресторанний бізнес в Україні / Т.А. Кунділовська // Глобалізаційні процеси : виклики та рішення : матеріали ІХ Міжнар. наук.-практ. конф. (Одеса, 12 листопада 2024 р.). – Одеса: МГУ, 2024. – С. 217-219.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: ресторанний бізнес
макросередовище
pest-аналіз
конкурентні переваги
restaurant business
macro environment
pest analysis
competitive advantages
Короткий огляд (реферат): Визначено, що актуальним методом оцінки зовнішнього середовища ресторанного бізнесу є PEST-аналіз, призначений для виявлення політичних, економічних, соціальних, технологічних факторів. Застосування аналізу факторів впливу макросередовища дає можливість розробити ефективну стратегію розвитку підприємства, створити передумови для прийняття виважених управлінських рішень.
It was determined that the actual method of assessing the external environment of the restaurant business is the PEST analysis, designed to identify political, economic, social, and technological factors. The application of the analysis of factors influencing the macro environment makes it possible to develop an effective strategy for the development of the enterprise, to create prerequisites for making balanced management decisions.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18863
Інші ідентифікатори: УДК 338.4:658.6
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.