Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-7 зі 7.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2021Вдосконалення управління конкурентоспроможністю продукції на підприємствах харчової промисловостіЄгупов, Ю.А.; Yegupov, Y.; Єгупова, І.М.; Yegupova, I.
2021Актуальні питання експертизи м’яса птиціКунділовська, Т.А.; Kundilovska, T.
2020Ідентифікація лаків для волосся при проведенні товарознавчої експертизиКунділовська, Т.А.; Соколовська, І.М.; Kundilovska, T.; Sokolovska, I.
2020Особливості проведення товарознавчої експертизи шкіряних сумокСоколовька, І.М.; Кунділовська, Т.А.; Sokolovska, I.; Kundilovska, T.
2021Основні вимоги щодо якості текстильних товарівСоколовька, І.М.; Кунділовська, Т.А.; Sokolovska, I.; Kundilovska, T.
2021Основні вимоги щодо якості та безпечності молочної продукціїКунділовська, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2023Круп’яні вироби як чинник продовольчої безпеки в умовах воєнного стануСоколовська, І.М.; Кунділовська, Т.А.; Sokolovska, I.; Kundilovska, T.