Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Репозитарій Одеського нацiонального економічного унiверситету
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
7. Факультет міжнародної економіки
Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу
запит
Поточні фільтри:
Назва
Тип
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Тип
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Тип
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 18.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Попередній перегляд
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2019
Напрями розвитку екосистемних туристичних послуг в умовах циркулярної економіки
Нездоймінов, С.Г.
;
Nezdoyminov, S.
2019
Сучасний стан та шляхи розвитку круїзного туризму в Україні
Нездоймінов, С.Г.
;
Nezdoyminov, S.
2019
Формування педагогічної майстерності фахівця з екскурсійної справи
Нездоймінов, С.Г.
;
Nezdoyminov, S.
2019
Якість студоцентрованого навчання фахівців з туризму
Семенов, В.Ф.
;
Нєчева, Н.В.
;
Semenov, V.
;
Niecheva, N.
2019
Сучасні реалії розвитку кавового бізнесу в Україні
Галасюк, С.С.
;
Galasyuk, S.
2019
Розробка системи дескрипторів для ідентифікації кондитерських виробів
Кунділовська, Т.А.
;
Соколовська, І.М.
;
Kundilovska, T.
;
Sokolovska, I.
2019
Improvement of the methods of conducting commodity examination of perfumery products
Zakharchuk, V.
;
Nerutsa, L.
;
Захарчук, В.Г.
;
Неруца, Л.В.
2019
Роль формування компетенцій безпечності в економічному просторі
Неруца, Л.В.
;
Nerutsa, L.
2019
Дослідження особливостей функціонування мережевих та авторських кав’ярень
Галасюк, С.С.
;
Galasyuk, S.
2019
Європейський досвід впровадження безпеки продуктів харчування для розвитку туристичного бізнесу в Україні
Михайлюк, О.Л.
;
Mykhailiuk, O.
Перегляд
Автор
5
Galasyuk, S.
5
Галасюк, С.С.
3
Mykhailiuk, O.
3
Nezdoyminov, S.
3
Михайлюк, О.Л.
3
Нездоймінов, С.Г.
2
Bedradina, G.
2
Nerutsa, L.
2
Бедрадіна, Г.К.
2
Неруца, Л.В.
.
далі >
по типу
3
Article
15
Conference Abstract
Тема
2
coffee house
2
international standards
2
quality
2
кав’ярня
2
міжнародні стандарти
2
послуги кав’ярні
2
тенденції розвитку
2
якість
1
"Green" tourism
1
author coffee houses
.
далі >
Has File(s)
18
true