Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу : [938] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 261 до 280 з 938
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2020Експертна оцінка безпечності енергетичних напоївКунділовська, Т.А.; Соколовська, І.М.; Kundilovska, T.; Sokolovska, I.
2020Ідентифікація лаків для волосся при проведенні товарознавчої експертизиКунділовська, Т.А.; Соколовська, І.М.; Kundilovska, T.; Sokolovska, I.
2020Проведення оцінки стану музейної мережі як елемент механізму управління туристичною сфероюШикіна, О.В.; Shykina, O.
2020Складові інфраструктури ділового туризмуГаласюк, С.С.; Galasyuk, S.
2020Оптимізації поточної роботи студентів за рахунок підвищення їх наукової активностіГаласюк, С.С.; Galasyuk, S.
2020Youth entrepreneurial activity in the development of rural green tourism: the case of UkraineMartynova, N.; Iaromenko, S.; Мартинова, Н.С.; Ярьоменко, С.Г.
2020Фінансово-економічні наслідки пандемії для світової туристичної галузіДаниліна, С.О.; Коцюрубенко, Г.М.; Шикіна, О.В.; Danilyna, S.; Kotsіurubenko, G.; Shykina, O.
2020Перспективи використання потенціалу СЕЗ в умовах посткризового відновлення економіки УкраїниДаниліна, С.О.; Коцюрубенко, Г.М.; Шикіна, О.В.; Danilyna, S.; Kotsіurubenko, G.; Shykina, O.
2020Можливі екологічні ризики діяльності готельного бізнесуМихайлюк, О.Л.; Mykhailiuk, O.
2020Дослідження особливостей процесу кластеризації туристичної сфери ЄвропиМихайлюк, О.Л.; Нєчева, Н.В.; Mykhailiuk, O.; Niecheva, N.
2020Investigation of enzymatic hydrolysis of fatty waste processing of sunflower seeds by immobilized lipaseZakharchuk, V.; Захарчук, В.Г.
2020Study of the physical and chemical characteristics of an immobilized lipase in the hydrolysis of fat wasteZakharchuk, V.; Захарчук, В.Г.
2020A promising way to dispose of fatty waste by hydrolysis and study of the conditions for immobilization of rhizopus japonicus lipase on carriersZakharchuk, V.; Захарчук, В.Г.
2019The role of soil microbiocenosis in the composting of the organic component of the municipal solid wasteZakharchuk, V.; Захарчук, В.Г.
2019Investigation of the fat fraction enzymatic hydrolysis of the waste from production of hydrogenated fat by the lipase Rhizopus JaponicusZakharchuk, V.; Захарчук, В.Г.
2020Концептуальні підходи до організації та діяльності туристичних кластерівДавиденко, І.В.; Михайлюк, О.Л.; Бедрадіна, Г.К.; Герасименко, В.Г.; Гончаренко, Я.Є.; Козловский, Р.С.; Лебедєв, І.В.; Нездоймінов, С.Г.; Нєчева, Н.В.; Павлоцкий, В.Я.; Ухлічева, І.В.; Шикіна, О.В.; Ярьоменко, С.Г.; Мартинова, Н.С.; Davydenko, I.; Mykhailyuk, O.; Bedradina, A.; Gerasimenko, V.; Goncharenko, Y.; Kozlovsky, R.; Lebedev, I.; Nezdoiminov, S.; Necheva, N.; Pavlotsky, V.; Ukhlicheva, I.; Shikina, O.; Yaremenko, S.; Martynova, N.
2019Світовий досвід розвитку кластерів медичного туризмуМихайлюк, О.Л.; Ухлічева, І.В.; Mykhailiuk, O.; Ukhlicheva, I.
2020Формування екологічного мислення у майбутніх фахівців туристичної сфериМихайлюк, О.Л.; Mykhailiuk, O.
2019Туристична кластерна політика як чинник регіонального розвитку країниМихайлюк, О.Л.; Mykhailiuk, O.
2020Кластерні утворення у сфері харчування туристівМихайлюк, О.Л.; Mykhailiuk, O.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 261 до 280 з 938