Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу : [938] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 281 до 300 з 938
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2019Європейський досвід впровадження безпеки продуктів харчування для розвитку туристичного бізнесу в УкраїніМихайлюк, О.Л.; Mykhailiuk, O.
2019Кластерна організація сільського туризму в системі регіонального менеджментуМихайлюк, О.Л.; Mykhailiuk, O.
2020Відображення smart-туризму у музеяхШикіна, О.В.; Гончаренко, Я.Є.; Козловський, Р.С.; Shykina, O.; Goncharenko, Y.; Kozlovsky, R.
2020Сучасні реалії міжнародної готельної індустріїШикіна, О.В.; Shykina, O.
2019Проблеми імплементації міжнародних стандартів якості на туристичних підприємствахБедрадіна, Г.К.; Bedradina, G.
2019Практична підготовка у закладах вищої освіти як основа конкурентоспроможності випускника на ринку праціБедрадіна, Г.К.; Bedradina, G.
2019Digital Technology in the Management of Quality Service in Tourism BusinessNezdoyminov, S.; Bedradina, G.; Ivanov, A.; Нездоймінов, С.Г.; Бедрадіна, Г.К.; Іванов, А.М.
2020Динаміка обсягів туристопотоку з діловою метою в Одеському регіоніГаласюк, С.С.; Galasyuk, S.
2020Основні контури державної туристичної політики АвстріїГаласюк, С.С.; Galasyuk, S.
2020Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для УкраїниОдеський національний економічний університет
2020Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для УкраїниОдеський національний економічний університет
2020Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для УкраїниОдеський національний економічний університет
2020Тенденції розвитку міжнародного туризмуШикіна, О.В.; Гончаренко, Я.Є.; Козловський, Р.С.; Shykina, O.; Goncharenko, Y.; Kozlovsky, R.
2019Формування ринку органічної продукції в Україні: теоретичні та практичні аспектиКунділовська, Т.А.; Зеленянська, Н.М.; Захарчук, В.Г.; Кулініч, О.А.; Траченко, Л.А.; Неруца, Л.В.; Kundilovska, T.; Zelenyanskaya, N.; Zakharchuk, V.; Kulynich, O.; Trachenko, L.; Nerutsa, L.
2018Теоретико-методичне обґрунтування заходів щодо підвищення якості послуг туристичних підприємствБедрадіна, Г.К.; Бедрадина, А.К.; Bedradina, G.
2020Туристическая реальность и ожиданияКозловский, Р.С.; Шикина, О.В.; Яременко, С.Г.; Козловський, Р.С.; Шикіна, О.В.; Ярьоменко, С.Г.; Kozlovsky, R.; Shykina, O.; Iaromenko, S.
2020Відкрита кухня як форма інноваційних технологій ресторанного господарстваШикіна, О.В.; Shykina, O.
2020Сучасний стан розвитку міжнародної готельної мережі «Marriott»Шикіна, О.В.; Shykina, O.
2020Аналіз тенденцій міжнародної готельної індустріїШикіна, О.В.; Shykina, O.
2020Туризм – 2020: рік надій та сподіваньКозловський, Р.С.; Шикіна, О.В.; Ярьоменко, С.Г.; Kozlovsky, R.; Shykina, O.; Iaromenko, S.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 281 до 300 з 938