Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 281 до 300 з 938
Попередній перегляд | Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2019 | Європейський досвід впровадження безпеки продуктів харчування для розвитку туристичного бізнесу в Україні | Михайлюк, О.Л.; Mykhailiuk, O. |
| 2019 | Кластерна організація сільського туризму в системі регіонального менеджменту | Михайлюк, О.Л.; Mykhailiuk, O. |
| 2020 | Відображення smart-туризму у музеях | Шикіна, О.В.; Гончаренко, Я.Є.; Козловський, Р.С.; Shykina, O.; Goncharenko, Y.; Kozlovsky, R. |
| 2020 | Сучасні реалії міжнародної готельної індустрії | Шикіна, О.В.; Shykina, O. |
| 2019 | Проблеми імплементації міжнародних стандартів якості на туристичних підприємствах | Бедрадіна, Г.К.; Bedradina, G. |
| 2019 | Практична підготовка у закладах вищої освіти як основа конкурентоспроможності випускника на ринку праці | Бедрадіна, Г.К.; Bedradina, G. |
| 2019 | Digital Technology in the Management of Quality Service in Tourism Business | Nezdoyminov, S.; Bedradina, G.; Ivanov, A.; Нездоймінов, С.Г.; Бедрадіна, Г.К.; Іванов, А.М. |
| 2020 | Динаміка обсягів туристопотоку з діловою метою в Одеському регіоні | Галасюк, С.С.; Galasyuk, S. |
| 2020 | Основні контури державної туристичної політики Австрії | Галасюк, С.С.; Galasyuk, S. |
| 2020 | Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України | Одеський національний економічний університет |
| 2020 | Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України | Одеський національний економічний університет |
| 2020 | Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України | Одеський національний економічний університет |
| 2020 | Тенденції розвитку міжнародного туризму | Шикіна, О.В.; Гончаренко, Я.Є.; Козловський, Р.С.; Shykina, O.; Goncharenko, Y.; Kozlovsky, R. |
| 2019 | Формування ринку органічної продукції в Україні: теоретичні та практичні аспекти | Кунділовська, Т.А.; Зеленянська, Н.М.; Захарчук, В.Г.; Кулініч, О.А.; Траченко, Л.А.; Неруца, Л.В.; Kundilovska, T.; Zelenyanskaya, N.; Zakharchuk, V.; Kulynich, O.; Trachenko, L.; Nerutsa, L. |
| 2018 | Теоретико-методичне обґрунтування заходів щодо підвищення якості послуг туристичних підприємств | Бедрадіна, Г.К.; Бедрадина, А.К.; Bedradina, G. |
| 2020 | Туристическая реальность и ожидания | Козловский, Р.С.; Шикина, О.В.; Яременко, С.Г.; Козловський, Р.С.; Шикіна, О.В.; Ярьоменко, С.Г.; Kozlovsky, R.; Shykina, O.; Iaromenko, S. |
| 2020 | Відкрита кухня як форма інноваційних технологій ресторанного господарства | Шикіна, О.В.; Shykina, O. |
| 2020 | Сучасний стан розвитку міжнародної готельної мережі «Marriott» | Шикіна, О.В.; Shykina, O. |
| 2020 | Аналіз тенденцій міжнародної готельної індустрії | Шикіна, О.В.; Shykina, O. |
| 2020 | Туризм – 2020: рік надій та сподівань | Козловський, Р.С.; Шикіна, О.В.; Ярьоменко, С.Г.; Kozlovsky, R.; Shykina, O.; Iaromenko, S. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 281 до 300 з 938